agrimarkt Terneuzen

Openingstijden

maandagvan 8.00 uur tot 20.00 uur
dinsdagvan 8.00 uur tot 20.00 uur
woensdagvan 8.00 uur tot 20.00 uur
donderdagvan 8.00 uur tot 20.00 uur
vrijdagvan 8.00 uur tot 20.00 uur
zaterdagvan 8.00 uur tot 18.00 uur
zondagvan 9.00 uur tot 17.00 uur

Adresgegevens

Kennedylaan 9

4538 AE Terneuzen

Tel. 0115 - 768020

Routebeschrijving

De meest verrassende supermarkt in Terneuzen

Met de komst van Agrimarkt naar Terneuzen brengen we de meest verrassende supermarkt naar Zeeuws-Vlaanderen.
In dit nieuwe Agrimarkt filiaal ligt, naast een ruim assortiment A-merken, verrassend lage prijzen en wekelijks meer dan 80 scherp geprijsde acties, de nadruk op de presentatie van veel verse en ambachtelijke producten.

Daarnaast bieden we een ruim assortiment streekproducten met onder andere groente en fruit van boeren uit de regio. Ons uitgebreide assortiment wordt hierbij afgestemd op zowel de Belgische als Zeeuws-Vlaamse consument.


Naast het uitzonderlijk grote assortiment supermarktproducten zal dit filiaal beschikken over een forse afdeling tuin en dier. Hier kun je terecht voor planten en bloemen vers van de veiling én verzorgingsproducten en voeding voor huisdieren.


Dit maakt Agrimarkt de meest verrassende supermarkt in Terneuzen!

 

Het nieuwe winkelcentrum

Agrimarkt Terneuzen zal te vinden zijn in het nieuwe winkelcentrum aan de Kennedylaan, waar onder andere ook Jysk, Aldi en Action zich zullen vestigen.
Bij het winkelcentrum is een groot parkeerterrein met maar liefst 300 gratis parkeerplaatsen.

 

Personeel gezocht

Bij Agrimarkt staat service hoog in het vaandel. Agrimarkt medewerkers zijn trots. Trots op de producten die ze verkopen, trots op de service die ze bieden en trots op de prestaties die ze leveren. Ook zijn ze enthousiast en open, steeds op zoek naar mogelijkheden de klant te verrassen met een stralende winkel, bijzondere producten of een extra glimlach.

 

Voor onze nieuwe vestiging zijn we op zoek naar enthousiast en servicegerichte medewerkers. Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Leg je makkelijk contacten en ben je nauwkeurig en flexibel?

Bekijk dan snel onze vacatures bij Agrimarkt Terneuzen!