Een begrip in de regio!

Lage prijzen en scherp geprijsde akties

Naast de dagelijkse lage prijzen zijn er wekelijks vele tientallen extra aktiekortingen. Bovendien zijn er vele voordelige alternatieven voor de a-merken te vinden: het huismerk Markant biedt hoge kwaliteit voor een lage prijs en bovendien is er de lijn Ok€ met gegarandeerd de laagste prijzen.

 

Vers uit uw regio!

Er is veel ruimte voor vers met steeds meer producten uit de regio , geleverd door de boeren van de CZAV. Agrimarkt is een dochteronderneming van deze boerencoöperatie en staat dus dicht bij de bron. Door deze korte keten krijgt de boer een eerlijke prijs, betaalt u niet te veel en dat de producten weinig kilometers maken is ook nog beter voor het milieu.

 

Gratis parkeergelegenheid

U kunt uitstekend terecht voor uw grote boodschappen. De winkels zijn overzichtelijk van opzet en u kunt uw auto altijd gemakkelijk kwijt op een van onze ruime gratis parkeerterreinen.

Ruime openingstijden

Alle winkels hebben ruime openingstijden. Zo zijn de winkels bijvoorbeeld ook in de avonduren open en kunt u in Goes, Vlissingen, Roosendaal en Terneuzen ook op zondag terecht. Bekijk de openingstijden hier.

Verrassende concepten

Kies voor brood vers uit eigen oven, vlees en kip warm van de grill, schepverse mosselen, vriesverse vis en een groot assortiment huishoudelijke en tuin & dier artikelen. Onze eigen slagers snijden uw vlees nog op ambachtelijke wijze.

 

Werken bij Agrimarkt

We zoeken regelmatig enthousiaste collega's. Kijk hier voor de actuele vacatures.