Tuin & dier assortiment in Goes, Middelharnis, Oud-Beijerland en Terneuzen

In deze winkels treft u naast ons toch al uitzonderlijk grote assortiment supermarktproducten een forse afdeling tuin en dier, overizchtelijk ingedeeld in vier werelden.

 

 

 

Ieder seizoen een prachtig vers aanbod planten, uiterst scherp geprijsd. Ook in dit assortiment bieden we u de mogelijkheid te kiezen voor producten van onze eigen telers, uit úw regio. Omdat deze planten in uw eigen regio gekweekt worden zijn ze geschikt voor ons klimaat. Neem gelijk een bijpassende trendy pot mee, u heeft volop keuze!

 

 

 

In de tuin moet ook gewerkt worden. Wij maken het u makkelijk met de juiste kleding, schoenen, gewasbescherming, meststoffen en zaden.

 

De tuin ligt er strak bij, het zonnetje breekt door. Lekker genieten dus! In deze wereld vindt u alles om lekker te ontspannen in de tuin: van buitenspeelgoed tot bbq's en hout voor in de buitenhaard.

 

U wilt natuurlijk het beste voor uw huisdier of kleinvee. Bij Agrimarkt vindt u een bijzonder groot assortiment verzorgingsproducten voor uw dieren, ook grootverpakkingen. Voordeliger dan bij de dierenspeciaalzaak en met wekelijks scherpe akties!