Streekproducten

 

 

 

 

Streekproducten

Bij Agrimarkt is veel ruimte voor vers, met steeds meer producten uit de regio die worden geleverd door de boeren van de CZAV. Agrimarkt is een dochteronderneming van deze landbouwcoöperatie en staat dus dicht bij de bron. Door deze korte keten krijgt de boer een eerlijke prijs, betaal je niets te veel en dat de producten weinig kilometers maken is ook nog beter voor het milieu. Agrimarkt hanteert als definitie voor streekproducten dat de meeste toegevoegde waarde heeft plaatsgevonden in de Zuidwestelijke regio van Nederland (Zeeland, Zuid-Holland, West-Brabant).

 

Hieronder lees je meer over onze bijzondere producten van bijzondere makers uit regio Zuidwest Nederland. Stuk voor stuk geselecteerd op hun herkomst en identiteit, die zich vertaalt naar top producten met een unieke smaak.   

 

Vlees(waren) uit de regio, weet wat je eet!

Onze gediplomeerde slager is dé specialist bij uitstek. Zorgvuldig selecteert, snijdt en verpakt hij het vlees zoals jij dat wilt. Elke dag vers.

Ons rundvlees wordt geleverd door de neven Johan en Johan Masseurs uit Oud-Gastel. Zij weten als geen ander goed voor de dieren te zorgen, en dat proef je!

 

Lees meer over vlees(waren) uit de regio

 

Groenten en fruit van het seizoen

Lokaal en lekker, de groenten en het fruit uit jouw regio dat met de seizoenen wisselt. Vers van het land, geleverd door boeren en tuinders die uit jouw eigen regio komen. 

 

Lees meer over onze boeren

 

Kaas, zuivel & eieren

Ambachtelijke boerenzuivel en eieren uit de regio vind je natuurlijk ook bij Agrimarkt.
De zuivel wordt bereid van de eigen koeien en schapen die zo goed mogelijk verzorgd worden en zodra het kan in de
wei lopen. Dit zorgt voor volle, krachtige kaas en zuivel.

De streek eieren komen van kippen die leven in een comfortabele stal. Ook dát proef je! 

 

Lees meer over onze boeren van zuivel en eieren

 

Schepverse Zeeuwse mosselen

 

Schepverse mosselen! Uit de unieke Agrimarkt mosselmachine kun je zelf een emmer volscheppen met heerlijke Zeeuwse mosselen.

 

Lees hier meer over onze Zeeuwse mosselen

 

 

Kruidenierswaren uit de regio

Agrimarkt heeft een ruim assortiment kruidenierswaren met producten uit de regio, zoals streekbieren, Zeeuwse bakmixen, heerlijke sappen en sauzen. Laat je verrassen door de de hoge kwaliteit, authenticiteit en unieke smaken!

 

 

 

 

 

Proef & Beleef Zeker Zeeuws®

Het streekkeurmerk Zeker Zeeuws® staat voor kwaliteitsproducten uit zee en van het land met een gegarandeerde herkomst. Producten met het streekkeurmerk Zeker Zeeuws® zijn geteeld, gekweekt en geproduceerd door Zeeuwse ondernemers die echte smaak, zuiverheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Eerlijke en smaakvolle producten of diensten en gegarandeerd Zeker Zeeuws®.