Gegrilde groene asperges met notencrumble en feta


Met deze gegrilde asperges met een notencrumble en feta zit u altijd goed. Feestelijk, lekker en het staat ook nog eens leuk op tafel. Dit bijgerecht smaakt goed in combinatie met een cordon bleu van kippendij


Bereidingstijd: 15 minuten

 

Dit zit erin voor 4 personen:

 

  • 200 gr groene aspergetips, uiteinden verwijderd
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • 100 gr gemengde noten, grof gehakt
  • 100 gr feta, verkruimeld
  • 3 takjes oregano, enkel de blaadjes

 

Zo maakt u het:

 

  1. Verhit olijfolie in de koekenpan en bak de aspergetips aan beide kanten 2 minuten tot ze verkleuren. Bak eventueel in porties als niet alle asperges in de pan passen.
  2. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Haal de asperges uit de pan en leg op een schaal.
  4. Verdeel er de noten, feta en oregano over.