Agrimarkt wijst met Katinka Polderman de weg in het assortiment

Het groeiende assortiment verantwoorde producten van Agrimarkt is vanaf nu eenvoudig te herkennen. Onder de noemer Natuurlijk Agrimarkt wordt met pictogrammen op schapkaartjes aangeduid of een product biologisch, Fair Trade, duurzaam & milieubewust of uit de regio is. De Zeeuwse cabaretière Katinka Polderman heeft het liedje ingezongen van de introducerende animatie van Natuurlijk Agrimarkt. Bekijk hier de animatie.


De samenwerking tussen Agrimarkt en Katinka Polderman is tot stand gekomen door een aantal tweets van de cabaretière over de Agrimarkt. Katinka: ‘Agrimarkt is toch een beetje jeugdsentiment voor me'. De animatie is te zien op http://www.agrimarkt.nl/assortiment/natuurlijk-agrimarkt.htm Ook voor het zelfscanconcept in Goes is op soortgelijke wijze een animatie gemaakt.

 

Agrimarkt heeft het assortiment streekproducten de afgelopen maanden uitgebreid met groente en fuit van boeren uit de regio. Deze boeren zijn herkenbaar in beeld gebracht in de winkel, met foto's, naam en woonplaats. Een product krijgt alleen een schapaanduiding als het een keurmerk draagt zoals EKO of Max Havelaar. De definitie van de streek is Zuid-West Nederland, het werkgebied van Agrimarkt en CZAV.  De animatie is gemaakt door Maarten Berkers van Marbl.tv

 

Terug naar overzicht