Agrimarkt schenkt Hoekschewaards Landschap waardevol gereedschap.

 

Donderdag 9 april heeft vrijwilligersorganisatie Hoekschewaards Landschap (HWL) een bijzondere schenking van Agrimarkt overhandigd gekregen. Wegens een wisseling in het assortiment tuingereedschap doneerde Agrimarkt een aanzienlijke partij met een winkelverkoopwaarde van €2500,- graag aan een groene organisatie als HWL.

 

Het werk van HWL is meestal niet zo opvallend. Beheren, beschermen en onderhouden van natuur en landschap zijn dagelijkse werkzaamheden voor HWL. Des te meer valt het op als een bedrijf of onderneming daar kennis van heeft genomen en zich tot de groene organisatie richt om te doneren, te sponsoren of een schenking te doen.

HWL is bijzonder verheugd met de schenking van Agrimarkt. Het gereedschap als spades, harken en schoffels is zeer welkom voor al die hardwerkende vrijwilligers die de Hoeksche Waard mooi en groen houden. Nieuwe leverancier Wolf Garten doet hier nog een schepje bovenop. Zij vinden de schenking van Agrimarkt zo'n goed initiatief dat zij hier 70 paar tuinhandschoenen gratis bij schenken.

 

 

Terug naar overzicht