15-07-2019

Jumbo neemt supermarktketen Agrimarkt over van CZAV

Jumbo Supermarkten is voornemens om een transactie te sluiten met de coöperatie CZAV over de verkoop van alle aandelen inclusief vastgoedlocaties van de supermarktketen Agrimarkt aan Jumbo. Dat maken beide organisaties vandaag bekend. Het gaat om in totaal zes winkels in het zuidwesten van Nederland. Financiële details worden niet bekendgemaakt.

 

De Agrimarkt winkels die deel uitmaken van de voorgenomen verkoop bevinden zich in Goes, Middelharnis, Roosendaal, Vlissingen, Oud-Beijerland en Terneuzen. In deze winkels en op het hoofdkantoor van Agrimarkt zijn momenteel 360 mensen in dienst. Jumbo streeft naar optimaal behoud van de werkgelegenheid en ziet nieuwe kansen voor de medewerkers binnen de Jumbo organisatie. De ondernemingsraden van Agrimarkt, CZAV en Jumbo hebben positief advies gegeven over de plannen. De transactie wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de ACM.

 

Strategische overweging CZAV
"We hebben met het management van Agrimarkt de afgelopen jaren verschillende strategische opties onderzocht en gekeken hoe we de regionale Agrimarkt formule verder kunnen uitbouwen," aldus algemeen directeur Antoon van Vugt. Gezien de ontwikkelingen in de supermarktwereld is het voor ons duidelijk dat de Agrimarkt winkels zich beter kunnen ontwikkelen met een sterke formule in een retailomgeving waar de focus ligt op het exploiteren van supermarkten en het bedienen van de klanten in een omnichannel-omgeving." De door CZAV geëxploiteerde AgriSneltank tankstations en de AgriSnellaad laadpunten blijven uitstekend passen in de groeistrategie van CZAV. Deze activiteiten blijft CZAV voortzetten.

 

Mooi en breed aanbod
"Deze aanwinst sluit goed aan op onze groeiambities," zegt Jumbo CEO Frits van Eerd. "De Agrimarkt winkels vormen een mooie aanvulling op ons huidige winkelbestand in Zuidwest-Nederland. Daarnaast stelt de voorgenomen overname ons in staat om onze marktpositie hier verder te verstevigen. Eerder dit jaar hebben we een logistieke hub geopend in Middelburg voor het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen. In combinatie met deze winkels die onder de vlag van Jumbo gaan draaien, krijgen we nu een mooi en breed aanbod in dit deel van het land."

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
CZAV
Antoon van Vugt, algemeen directeur
Telefoon: 0113-629000
E-mail: communicatie@czav.nl

 

14-07-2019

Red ons onverkochte eten en stop voedselverspilling!

 

Samen redden we eten!

Omdat we het zonde vinden om ons lekkere eten aan het einde van de dag weg te moeten gooien zijn we de samenwerking aangegaan met Too Good To Go.  Dit is een app waarmee je (overtollig) eten kunt kopen tegen een gereduceerde prijs. Je bestelt en betaalt via de app en haalt het eten zelf op de aangegeven tijd op. Hiermee willen we voorkomen dat ons lekkere eten in de...

Lees verder


03-07-2019

Winactie 1 minuut gratis winkelen Ladiesnight FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen

Ga je naar de LadiesNight in Cinecity Terneuzen, win je zomaar 1 minuut gratis winkelen bij Agrimarkt! Wat zou jij in je karretje gooien?

 

Bekijk het filmpje van de winnaar.

Lees verder


11-03-2019

Hoofdsponsor Agrimarkt Oud-Beijerland start spaaractie voor leden van korfbalvereniging Korbatjo

Vrijdagavond 8 maart vond bij Agrimarkt Oud-Beijerland de aftrap plaats van de spaaractie 'Vul de Mand', speciaal voor leden van korfbalvereniging Korbatjo.

 

Als hoofdsponsor van deze club biedt Agrimarkt hiermee alle leden de mogelijkheid om mee te sparen voor leuke extra's voor de club.

Leden en hun ouders/verzorgers van Korbatjo ontvangen t/m 12 juni 2019 bij iedere €25,- aan...

Lees verder


13-08-2018

Agrimarkt steunt Nederlands KankerFonds voor Dieren

Op vrijdag 10 augustus heeft Erik de Bruine, winkelmanager Agrimarkt Terneuzen, een cheque uigereikt van €2500,00 uit aan Frans Sluijters van het Nederlands KankerFonds voor Dieren (NKFD). De uitreiking vond plaats in het nieuwe filiaal van Agrimarkt in Terneuzen.


Samenwerking

Het NKFD is een goed doel met CBF keurmerk en is voor haar activiteiten volledig afhankelijk van vrijwillige...

Lees verder