04-09-2019

Wissel uw RWS cadeaubon vóór 1 november in bij Agrimarkt Goes!

Huurt u een woning van RWS partner in wonen? Maandelijks beloont RWS haar huurders met ‘Voordeelpunten'. Tegen inwisseling van 100 voordeelpunten kunt u een cadeaubon t.w.v. 10 euro ophalen bij RWS. Vanwege de overname van Agrimarkt door Jumbo dient u uw cadeaubon(nen) vóór 1 november 2019 in te wisselen bij Agrimarkt Goes.

 

Na 1 november 2019 is de cadeaubon alleen nog maar geldig bij Gamma Goes.

 

 

 

15-07-2019

Jumbo neemt supermarktketen Agrimarkt over van CZAV

Jumbo Supermarkten is voornemens om een transactie te sluiten met de coöperatie CZAV over de verkoop van alle aandelen inclusief vastgoedlocaties van de supermarktketen Agrimarkt aan Jumbo. Dat maken beide organisaties vandaag bekend. Het gaat om in totaal zes winkels in het zuidwesten van Nederland. Financiële details worden niet bekendgemaakt.

 

De Agrimarkt winkels die deel uitmaken van...

Lees verder


14-07-2019

Red ons onverkochte eten en stop voedselverspilling!

 

Samen redden we eten!

Omdat we het zonde vinden om ons lekkere eten aan het einde van de dag weg te moeten gooien zijn we de samenwerking aangegaan met Too Good To Go.  Dit is een app waarmee je (overtollig) eten kunt kopen tegen een gereduceerde prijs. Je bestelt en betaalt via de app en haalt het eten zelf op de aangegeven tijd op. Hiermee willen we voorkomen dat ons lekkere eten in de...

Lees verder


03-07-2019

Winactie 1 minuut gratis winkelen Ladiesnight FilmFestival Zeeuws-Vlaanderen

Ga je naar de LadiesNight in Cinecity Terneuzen, win je zomaar 1 minuut gratis winkelen bij Agrimarkt! Wat zou jij in je karretje gooien?

 

Bekijk het filmpje van de winnaar.

Lees verder


11-03-2019

Hoofdsponsor Agrimarkt Oud-Beijerland start spaaractie voor leden van korfbalvereniging Korbatjo

Vrijdagavond 8 maart vond bij Agrimarkt Oud-Beijerland de aftrap plaats van de spaaractie 'Vul de Mand', speciaal voor leden van korfbalvereniging Korbatjo.

 

Als hoofdsponsor van deze club biedt Agrimarkt hiermee alle leden de mogelijkheid om mee te sparen voor leuke extra's voor de club.

Leden en hun ouders/verzorgers van Korbatjo ontvangen t/m 12 juni 2019 bij iedere €25,- aan...

Lees verder