13-08-2018

Agrimarkt steunt Nederlands KankerFonds voor Dieren

Op vrijdag 10 augustus heeft Erik de Bruine, winkelmanager Agrimarkt Terneuzen, een cheque uigereikt van €2500,00 uit aan Frans Sluijters van het Nederlands KankerFonds voor Dieren (NKFD). De uitreiking vond plaats in het nieuwe filiaal van Agrimarkt in Terneuzen.


Samenwerking

Het NKFD is een goed doel met CBF keurmerk en is voor haar activiteiten volledig afhankelijk van vrijwillige bijdragen. Daarom zijn Agrimarkt en het NKFD in 2015 een bijzondere samenwerking aangegaan. Agrimarkt doneert jaarlijks een deel van de verkoopopbrengsten van de dierenvoedingslijn ‘Karakter' aan het NKFD.


Karakter
Karakter is de dierenvoedingslijn van Agrimarkt. Dit is hypoallergene premium dierenvoeding voor hond of kat zonder tarwe en tarwegluten. Er zijn verschillende varianten ontwikkeld: aangepast op grote, kleine, jonge, oude of gevoelige dieren. Hiermee benadrukt de supermarktketen het belang dat ze hecht aan goede voeding voor huisdieren.


NKFD
Op dit moment wordt geschat dat 1 op de 4 honden en 1 op de 3 katten te maken krijgt met kanker. De gevolgen er van kunnen voor het dier en het gezin een behoorlijke impact hebben. Het NKFD geeft voorlichting over preventie en behandeling aan onder meer diereigenaren, dierenartsen en andere beroepsgroepen die te maken krijgen met kanker bij huisdieren. Maar het NKFD doet meer. Ze ondersteunt en initieert projecten en onderzoeken die leiden tot het vroeg opsporen van allerlei soorten kanker bij dieren en het verbeteren van de behandelmethodes, zodat de kwaliteit van leven van huisdieren met kanker wordt verhoogd.

 

Meer informatie over het NKFD is te vinden op www.nkfd.nl .

08-08-2018

Agrimarkt start actie 'hete zomeroogst'

Minder gaaf, smaakt uitstekend!


Groente en fruit die door de extreme droogte van afgelopen weken nét niet voldoen aan de standaardeisen krijgen bij Agrimarkt een kans. In samenwerking met ZLTO zijn zij een actie gestart om Zeeuwse producten die door de droogte een net iets andere vorm hebben toch in de schappen te krijgen.

 

Vanaf vandaag liggen de pruimen van teler Kees Hamelink uit...

Lees verder


23-05-2018

FoodRetailAward voor Agrimarkt

De FoodRetailAwards zijn verbonden aan de FoodAwards en worden uitgereikt aan supermarktformules die introducties van A-merkartikelfabrikanten welgezind zijn.

Er zijn FoodRetailAwards in drie categorieën: ‘snelste opname', ‘meest complete opname' en ‘hoogste fair share'. Al eerder won Agrimarkt in 2013 een FoodRetailAward in de categorie 'meest complete opname'. Dit jaar sleept...

Lees verder


04-08-2017

NVWA onderzoekt fipronil in eieren

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt dat er eieren verkocht zijn waarin het gehalte schadelijke stof fipronil te hoog is. Daarom nemen wij uit voorzorg en met het oog op de veiligheid van u als klant alle eieren, m.u.v. Eibaar eieren, uit de schappen van onze winkels.

 

Eibaar heeft nooit zaken gedaan met ChickFriend en zijn door de NVWA ook niet geblokkeerd. De eieren...

Lees verder


25-10-2016

Sparen voor korting bij Agrimarkt Goes voor huurders van woningcorporatie RWS partner in wonen

Huurt u een woning van RWS partner in wonen? Maandelijks beloont RWS haar huurders met ‘Voordeelpunten'. Tegen inwisseling van 100 voordeelpunten kunt u een cadeaubon t.w.v. 10 euro ophalen bij RWS. Deze bon kunt u inleveren bij Agrimarkt Goes. Leuk voor de komende feestdagen!

 

Kijk voor meer informatie op: www.rwsgoes.nl/voordeelpunten

 

 

Lees verder