04-08-2017

NVWA onderzoekt fipronil in eieren

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt dat er eieren verkocht zijn waarin het gehalte schadelijke stof fipronil te hoog is. Daarom nemen wij uit voorzorg en met het oog op de veiligheid van u als klant alle eieren, m.u.v. Eibaar eieren, uit de schappen van onze winkels.

 

Eibaar heeft nooit zaken gedaan met ChickFriend en zijn door de NVWA ook niet geblokkeerd. De eieren van Eibaar zijn dan ook gegarandeerd vrij van de stof fipronil en veilig voor consumptie.

 

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via www.nvwa.nl

Tevens vindt u op deze site een actuele lijst van eicodes met een te hoog fipronil-gehalte.

 

*Belangrijke update*

Inmiddels is bekend geworden dat in de E.W.N. Schaffelaar eieren XL, doos à 6 stuks met houdbaarheidsdatum 10-08, 12-08, 17-08 en 18-08 een te hoog gehalte fipronil is aangetroffen.

Wij adviseren consumenten om deze bewuste eieren, met bovenstaande houdbaarheidsdatum en EAN nummer 8710274006418 (te vinden op de doos), die reeds in bezit zijn niet te consumeren en terug te brengen naar onze winkel.

 


25-10-2016

Sparen voor korting bij Agrimarkt Goes voor huurders van woningcorporatie RWS partner in wonen

Huurt u een woning van RWS partner in wonen? Maandelijks beloont RWS haar huurders met ‘Voordeelpunten'. Tegen inwisseling van 100 voordeelpunten kunt u een cadeaubon t.w.v. 10 euro ophalen bij RWS. Deze bon kunt u inleveren bij Agrimarkt Goes. Leuk voor de komende feestdagen!

 

Kijk voor meer informatie op: www.rwsgoes.nl/voordeelpunten

 

 

Lees verder


13-10-2016

Contactloos betalen bij Agrimarkt

Sinds kort kunt u bij Agrimarkt ook contactloos betalen. Contactloos betalen is snel en makkelijk betalen door een betaalpas of mobiele telefoon tegen de betaal­ automaat te houden. Voor bedragen tot en met 25 euro is geen pincode nodig.
Nederlandse banken verstrekken betaalpassen waarmee contactloos betaald kan worden. De passen zijn te herkennen aan het contactloos betalen logo op de voor...

Lees verder


30-09-2016

Glutenvrij brood van The Master Bakery (Bliek) verkrijgbaar bij Agrimarkt

The Master Bakery (Bliek) in Middelburg start met de productie en verkoop van glutenvrij brood. Na jaren van testen en onderzoek zijn de productontwikkelaars van The Master Bakery er in geslaagd een assortiment glutenvrije brood te bakken dat net zo lekker is als ‘gewoon' brood. Een doorbraak in het broodassortiment en vooral goed nieuws voor mensen met een glutenallergie; de zogenaamde...

Lees verder


27-06-2016

Mosselen bij Agrimarkt 100% veilig

Bij reguliere metingen naar de kwaliteit van de kweek van mosselen door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is een overschrijding van de stof Tetrodotoxine (TTX) in de productie gebieden Oosterschelde Noord en Oost is gemeten. In de overige productie gebieden (Oosterschelde Midden, West en de Waddenzee) is geen Tetrodotoxine (TTX) vastgesteld.

 

TTX is een uiterst giftige stof...

Lees verder