23-05-2018

FoodRetailAward voor Agrimarkt

De FoodRetailAwards zijn verbonden aan de FoodAwards en worden uitgereikt aan supermarktformules die introducties van A-merkartikelfabrikanten welgezind zijn.

Er zijn FoodRetailAwards in drie categorieën: ‘snelste opname', ‘meest complete opname' en ‘hoogste fair share'. Al eerder won Agrimarkt in 2013 een FoodRetailAward in de categorie 'meest complete opname'. Dit jaar sleept Agrimarkt opnieuw een Award in de wacht. Dit keer in de categorie 'snelste opname'. Vijf weken is daarmee de kortste periode om een nieuw product in het schap te krijgen.

 

04-08-2017

NVWA onderzoekt fipronil in eieren

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt dat er eieren verkocht zijn waarin het gehalte schadelijke stof fipronil te hoog is. Daarom nemen wij uit voorzorg en met het oog op de veiligheid van u als klant alle eieren, m.u.v. Eibaar eieren, uit de schappen van onze winkels.

 

Eibaar heeft nooit zaken gedaan met ChickFriend en zijn door de NVWA ook niet geblokkeerd. De eieren...

Lees verder


25-10-2016

Sparen voor korting bij Agrimarkt Goes voor huurders van woningcorporatie RWS partner in wonen

Huurt u een woning van RWS partner in wonen? Maandelijks beloont RWS haar huurders met ‘Voordeelpunten'. Tegen inwisseling van 100 voordeelpunten kunt u een cadeaubon t.w.v. 10 euro ophalen bij RWS. Deze bon kunt u inleveren bij Agrimarkt Goes. Leuk voor de komende feestdagen!

 

Kijk voor meer informatie op: www.rwsgoes.nl/voordeelpunten

 

 

Lees verder


13-10-2016

Contactloos betalen bij Agrimarkt

Sinds kort kunt u bij Agrimarkt ook contactloos betalen. Contactloos betalen is snel en makkelijk betalen door een betaalpas of mobiele telefoon tegen de betaal­ automaat te houden. Voor bedragen tot en met 25 euro is geen pincode nodig.
Nederlandse banken verstrekken betaalpassen waarmee contactloos betaald kan worden. De passen zijn te herkennen aan het contactloos betalen logo op de voor...

Lees verder


30-09-2016

Glutenvrij brood van The Master Bakery (Bliek) verkrijgbaar bij Agrimarkt

The Master Bakery (Bliek) in Middelburg start met de productie en verkoop van glutenvrij brood. Na jaren van testen en onderzoek zijn de productontwikkelaars van The Master Bakery er in geslaagd een assortiment glutenvrije brood te bakken dat net zo lekker is als ‘gewoon' brood. Een doorbraak in het broodassortiment en vooral goed nieuws voor mensen met een glutenallergie; de zogenaamde...

Lees verder