11-03-2019

Hoofdsponsor Agrimarkt Oud-Beijerland start spaaractie voor leden van korfbalvereniging Korbatjo

Vrijdagavond 8 maart vond bij Agrimarkt Oud-Beijerland de aftrap plaats van de spaaractie 'Vul de Mand', speciaal voor leden van korfbalvereniging Korbatjo.

 

Als hoofdsponsor van deze club biedt Agrimarkt hiermee alle leden de mogelijkheid om mee te sparen voor leuke extra's voor de club.

Leden en hun ouders/verzorgers van Korbatjo ontvangen t/m 12 juni 2019 bij iedere €25,- aan boodschappen een stempel. Elke volle kaart van 20 stempels is €25,- voor de club waard!

 

De eerste spaarkaart voor deze actie werd door winkelmanager Jaap Booster op vrijdagavond 8 maart uitgereikt aan voorzitter Kelly de Vos. Hiermee is de actie officieel gestart.

De bekendmaking en uitreiking van het behaalde resultaat bij Korbatjo is op zaterdag 15 juni 2019.

 

 

13-08-2018

Agrimarkt steunt Nederlands KankerFonds voor Dieren

Op vrijdag 10 augustus heeft Erik de Bruine, winkelmanager Agrimarkt Terneuzen, een cheque uigereikt van €2500,00 uit aan Frans Sluijters van het Nederlands KankerFonds voor Dieren (NKFD). De uitreiking vond plaats in het nieuwe filiaal van Agrimarkt in Terneuzen.


Samenwerking

Het NKFD is een goed doel met CBF keurmerk en is voor haar activiteiten volledig afhankelijk van vrijwillige...

Lees verder


08-08-2018

Agrimarkt start actie 'hete zomeroogst'

Minder gaaf, smaakt uitstekend!


Groente en fruit die door de extreme droogte van afgelopen weken nét niet voldoen aan de standaardeisen krijgen bij Agrimarkt een kans. In samenwerking met ZLTO zijn zij een actie gestart om Zeeuwse producten die door de droogte een net iets andere vorm hebben toch in de schappen te krijgen.

 

Vanaf vandaag liggen de pruimen van teler Kees Hamelink uit...

Lees verder


23-05-2018

FoodRetailAward voor Agrimarkt

De FoodRetailAwards zijn verbonden aan de FoodAwards en worden uitgereikt aan supermarktformules die introducties van A-merkartikelfabrikanten welgezind zijn.

Er zijn FoodRetailAwards in drie categorieën: ‘snelste opname', ‘meest complete opname' en ‘hoogste fair share'. Al eerder won Agrimarkt in 2013 een FoodRetailAward in de categorie 'meest complete opname'. Dit jaar sleept...

Lees verder


04-08-2017

NVWA onderzoekt fipronil in eieren

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) waarschuwt dat er eieren verkocht zijn waarin het gehalte schadelijke stof fipronil te hoog is. Daarom nemen wij uit voorzorg en met het oog op de veiligheid van u als klant alle eieren, m.u.v. Eibaar eieren, uit de schappen van onze winkels.

 

Eibaar heeft nooit zaken gedaan met ChickFriend en zijn door de NVWA ook niet geblokkeerd. De eieren...

Lees verder