De razend populaire Angry Birds komen nu naar de bioscoop met Angry Birds 2. Bij Agrimarkt spaar je het verhaal uit de film bij elkaar. Bij iedere €10,- aan boodschappen ontvang je een zakje met 4 stickers. Plak deze in het speciale album, verkrijgbaar voor slechts €1,- en maak het verhaal compleet!


ANGRY BIRDS KNUFFEL

In ieder zakje met stickers zit ook een spaarzegel. Plak deze op de achterzijde van de spaarkaart. Volle spaarkaart? Kies dan voor slechts €4,99 jouw favoriete Angry Birds knuffel.

 

Spaar ze allemaal!

 

Je spaart stickers t/m zaterdag 21 september. Je volle spaarkaart kun je t/m zaterdag 28 september 2019 inleveren voor een Angry Birds knuffel.

 

ACTIEVOORWAARDEN

 

  • De zakjes met Angry Birds stickers + spaarzegel worden verstrekt van 18 augustus t/m 21 september 2019. Je volle spaarkaart kun je t/m zaterdag 28 september 2019 inleveren voor een Angry Birds knuffel.
  • Voor deze actie geldt: OP=OP.
  • Bij iedere €10,- aan boodschappen en bij speciale actieproducten* ontvang je 1 zakje met 4 stickers en een spaarzegel.
  • Agrimarkt behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en de actie voortijdig te beëindigen.

 

* Statiegeld, postzegels, beltegoed, kansspelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding, tabak- en slijterijartikelen zijn uitgesloten van deze actie.

 

ANGRY BIRDS EXPLORE

Duik met de Angry Birds in een compleet nieuwe digitale ervaring. Download deze in de app store en start vandaag nog met spelen!

Door de magie van Augmented Reality breng je Angry Birds tot leven in je woonkamer. Je stapt binnen in Angry Birds-attracties, waar je leuke minigames kunt spelen, AR-films kunt maken en waar je kennis maakt met de Angry Birds wereld op een manier als nooit tevoren. 

 

Tijdens de spaarcampagne ga je op zoek naar deze codes om een verborgen gebied te ontgrendelen in de Angry Birds Explore-app! Elke code ontgrendelt een ander item. Je vindt deze codes in het spaaralbum, op iedere Angry Birds of Piggy knuffel in de winkel én in de Agrimarkt actiefolder. Heb je een code gemist? Klik dan hier!