Vlees uit uw regio

Natuurlijk vlees van Masseurs, weet wat u eet!'

Masseurs is een vleesveehouderij die geleid wordt door twee neven. Zij leveren rundvlees van het ras Blonde d' Aquitaine aan Agrimarkt. Dit vlees is van de hoogste kwaliteit: fijndradig, helder lichtrood van kleur, mals en smakelijk. De dieren worden duurzaam, dier- en milieuvriendelijk gehouden. De maïs en tarwe die op het land van de boerderij verbouwd worden zijn bestemd voor de runderen die op stal staan. Zelfs het stro dat overblijft na het dorsen wordt gebruikt om de dieren in te laten liggen. Uiteindelijk is de mest die de dieren produceren weer bestemd om de akkers vruchtbaar te houden. Zo is de cyclus van voedergewas - dier - vlees vrijwel rond.

 

Topkwaliteit rundvlees

Verwerking en slacht vinden plaats in Moeskroen (België), in het modernste slachthuis van Europa. Voedselveiligheid
en dierenwelzijn spelen hier een centrale rol. Daarbij wordt altijd verder gegaan dan de wettelijke normen met een maximale traceerbaarheid, perfecte hygiëne en openheid van zaken naar belangengroepen voor dierenwelzijn zoals Eyes on Animals. Vervolgens wordt het vlees naar Agrimarkt gebracht en op ambachtelijke en hygiënische wijze gesneden door onze gediplomeerde slagers. Zij helpen u graag en kunnen u alles vertellen over de bereiding en houdbaarheid. Dat is dus elke dag topkwaliteit voor messcherpe prijzen!