08-02-2017

Vrije uitloopei wordt scharrelei door ophokplicht vanwege aanhoudende vogelgriep

Sinds enige tijd heerst er vogelgriep op verschillende plekken in Europa. Omdat de risico's op verspreiding van de griep en de kans dat kippen ziek worden kleiner is wanneer de kippen binnen zitten, heeft de overheid op 9 november 2016 besloten dat kippen opgehokt moeten worden. De eieren van vrije uitloopkippen mogen vanwege de periode dat ze nu binnen zitten geen vrije uitloopeieren meer heten. Daarom zijn de doosjes van deze eieren voorzien van een sticker waarop staat dat het tijdelijk scharreleieren zijn.

 

De kippen hebben echter nog steeds een overdekte buitenruimte tot hun beschikking, waardoor ze overdag in de buitenlucht kunnen lopen.


Wij hopen dat wij u zo snel mogelijk weer het volledige assortiment kunnen aanbieden.

 

 

27-10-2016

Kaartverkoop Concert Grootkoor m.m.v. Ernst Daniël Smid extra voordelig bij Agrimarkt!

Uw kaarten voor het kerstconcert van Grootkoor Zeeland met Ernst Daniël Smid, op 17 december 2016 in de Nieuwe Kerk in Middelburg, zijn extra voordelig te verkrijgen bij Agrimarkt!
Voor dit kerstproject heeft Grootkoor Zeeland niemand minder dan de bekende zanger Ernst Daniël Smid uitgenodigd. Smid weet het publiek te ontroeren en zal zijn meest beroemde kerstliederen zingen. Rob van Dijk,...

Lees verder


25-10-2016

Sparen voor korting bij Agrimarkt Goes voor huurders van woningcorporatie RWS partner in wonen

Huurt u een woning van RWS partner in wonen? Maandelijks beloont RWS haar huurders met ‘Voordeelpunten'. Tegen inwisseling van 100 voordeelpunten kunt u een cadeaubon t.w.v. 10 euro ophalen bij RWS. Deze bon kunt u inleveren bij Agrimarkt Goes. Leuk voor de komende feestdagen!

 

Kijk voor meer informatie op: www.rwsgoes.nl/voordeelpunten

 

 

Lees verder


13-10-2016

Contactloos betalen bij Agrimarkt

Sinds kort kunt u bij Agrimarkt ook contactloos betalen. Contactloos betalen is snel en makkelijk betalen door een betaalpas of mobiele telefoon tegen de betaal­ automaat te houden. Voor bedragen tot en met 25 euro is geen pincode nodig.
Nederlandse banken verstrekken betaalpassen waarmee contactloos betaald kan worden. De passen zijn te herkennen aan het contactloos betalen logo op de voor...

Lees verder


30-09-2016

Glutenvrij brood van The Master Bakery (Bliek) verkrijgbaar bij Agrimarkt

The Master Bakery (Bliek) in Middelburg start met de productie en verkoop van glutenvrij brood. Na jaren van testen en onderzoek zijn de productontwikkelaars van The Master Bakery er in geslaagd een assortiment glutenvrije brood te bakken dat net zo lekker is als ‘gewoon' brood. Een doorbraak in het broodassortiment en vooral goed nieuws voor mensen met een glutenallergie; de zogenaamde...

Lees verder