03-03-2017

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSWAARSCHUWING LOTUS SPECULOOSPASTA CRUNCHY

Fabrikant Lotus Bakeries roept een partij van 90.000 potten Lotus Speculoospasta Crunchy terug. Het is niet uit te sluiten dat in sommige potten kleine metaaldeeltjes zitten.

 

Voor Agrimarkt betreft het de Lotus Speculoospasta Crunchy 700 gram (te herkennen aan een geel deksel) met EAN 5410126066944 en houdbaarheidsdatum van 5-2-2018 t/m 18-2-2018.

 

Heeft u dit product gekocht? Dan wordt u dringend geadviseerd dit niet te consumeren. U kunt uw geld retour krijgen.

Stuurt u hiervoor het deksel ovv NAW gegevens + IBAN nr.op naar:

 

Lotus terugroepactie Speculoospasta

Antwoordnr 19

5660 VB Geldrop 

08-02-2017

Vrije uitloopei wordt scharrelei door ophokplicht vanwege aanhoudende vogelgriep

Sinds enige tijd heerst er vogelgriep op verschillende plekken in Europa. Omdat de risico's op verspreiding van de griep en de kans dat kippen ziek worden kleiner is wanneer de kippen binnen zitten, heeft de overheid op 9 november 2016 besloten dat kippen opgehokt moeten worden. De eieren van vrije uitloopkippen mogen vanwege de periode dat ze nu binnen zitten geen vrije uitloopeieren meer...

Lees verder


27-10-2016

Kaartverkoop Concert Grootkoor m.m.v. Ernst Daniël Smid extra voordelig bij Agrimarkt!

Uw kaarten voor het kerstconcert van Grootkoor Zeeland met Ernst Daniël Smid, op 17 december 2016 in de Nieuwe Kerk in Middelburg, zijn extra voordelig te verkrijgen bij Agrimarkt!
Voor dit kerstproject heeft Grootkoor Zeeland niemand minder dan de bekende zanger Ernst Daniël Smid uitgenodigd. Smid weet het publiek te ontroeren en zal zijn meest beroemde kerstliederen zingen. Rob van Dijk,...

Lees verder


25-10-2016

Sparen voor korting bij Agrimarkt Goes voor huurders van woningcorporatie RWS partner in wonen

Huurt u een woning van RWS partner in wonen? Maandelijks beloont RWS haar huurders met ‘Voordeelpunten'. Tegen inwisseling van 100 voordeelpunten kunt u een cadeaubon t.w.v. 10 euro ophalen bij RWS. Deze bon kunt u inleveren bij Agrimarkt Goes. Leuk voor de komende feestdagen!

 

Kijk voor meer informatie op: www.rwsgoes.nl/voordeelpunten

 

 

Lees verder


13-10-2016

Contactloos betalen bij Agrimarkt

Sinds kort kunt u bij Agrimarkt ook contactloos betalen. Contactloos betalen is snel en makkelijk betalen door een betaalpas of mobiele telefoon tegen de betaal­ automaat te houden. Voor bedragen tot en met 25 euro is geen pincode nodig.
Nederlandse banken verstrekken betaalpassen waarmee contactloos betaald kan worden. De passen zijn te herkennen aan het contactloos betalen logo op de voor...

Lees verder