Bevrijd de Minion!

Maak kans op 4 kaarten voor de officiële première van Verschrikkelijke Ikke 3 bij Pathé Arena in Amsterdam óf 1 van de prijzenpakketten met 2 bioscoopkaarten voor Verschrikkelijke Ikke 3 + verrassingscadeau!

 

In onze winkel zit een Minion opgesloten in de gevangenis en hij wil er heel graag uit! Help je mee?

 

 

Download de Zappar app op jouw mobiel. Op 4 plekken in de winkel bij jouw Agrimarkt vind je een code aan het schap. Scan alle 4 de codes vanuit de Zappar app. In je scherm verschijnt een Minion spelkaart. Schiet deze tegen de muur waardoor er een gat ontstaat. Je hebt alle 4 de codes nodig, dus begin snel! Bij elke code kun je het gat verder openbreken en na de vierde keer is de Minion bevrijd!

 

 

 

 

 

De Minion is erg trots op jou als zijn redder! Daarom zorgt hij er speciaal voor dat jij met één van de karakters uit de film Verschrikkelijke Ikke 3 op de foto mag! Maak een selfie en deel deze via Facebook met #agrimarktminion. (Let er op dat je jouw post openbaar deelt, anders kunnen wij jouw deelname niet controleren!)

 

Alle inzendingen maken kans op een Minion prijs, namelijk:

4 kaarten voor de officiële première van Verschrikkelijke Ikke 3 óf 1 van de prijzenpakketten met 2 bioscoopkaartjes voor Verschrikkelijke Ikke 3 + verrassingscadeau.

 

 

 

 

Tot en met 24 juni kun je wekelijks vanaf maandag op zoek naar 4 nieuwe codes in de winkel. Bevrijd je iedere week de Minion opnieuw? Dan mag je weer met een ander karakter uit de film op de foto!

 

Volg ons op Facebook om in de gaten te houden wanneer je weer een nieuwe Minion kunt bevrijden. 

Doe zo vaak mee als je wilt! Hoe meer selfies je instuurt met verschillende karakters, hoe meer kans je maakt op de prijzen!

 

 

 

 

 


 

 

Actievoorwaarden Bevrijd de Minion! actie op Facebook

 

 • Deelnemers maken kans op de hoofdprijs van 4 kaarten voor de officiële première van Verschrikkelijke Ikke 3 bij Pathé Arena in Amsterdam óf 1 van de 2 prijzenpakketten met 2 bioscoopkaarten voor Verschrikkelijke Ikke 3 + verrassingscadeau.
 • Tot en met 24 juni vind je iedere week op maandag 4 nieuwe codes in jouw Agrimarkt. Om mee te dingen naar de hoofdprijs kun je t/m zaterdag 10 juni jouw selfies insturen. Om mee te dingen naar naar de 2x prijzenpakketten kun je t/m zaterdag 1 juli jouw selfies insturen. 
 • De actie geldt uitsluitend voor deelnemers woonachtig in Nederland. 
 • Medewerkers van Agrimarkt alsmede eenieder die professioneel betrokken is bij deze actie zijn uitgesloten van deelname. 
 • Alleen selfies met daarop een karakter uit de film Verschrikkelijke Ikke 3 én #agrimarktminion maken kans op een prijs.  
 • Selfies kunnen zowel op de persoonlijke tijdlijn als op de tijdlijn van Agrimarkt worden geüpload. Bij plaatsing van de selfie op een persoonlijke tijdlijn dient de post openbaar gedeeld te worden, anders kan deelname niet gecontroleerd worden door Agrimarkt.  
 • Selfies verzonden middels een persoonlijk bericht doen niet mee aan de actie. 
 • De winnaars worden via Facebook bekend gemaakt middels een reactie op zijn/haar selfie. De winnaar van de hoofdprijs wordt uiterlijk maandag 12 juni bekend gemaakt. De winnaars van de prijzenpakketten worden uiterlijk maandag 3 juli bekend gemaakt. 
 • Deelnemers geven toestemming voor het gebruik van hun naam, avatar en inzending, en doen afstand van hun portretrecht met betrekking tot hun inzending. 
 • Deelnemers kunnen hun toestemming voor het gebruik van hun afbeelding intrekken door een e-mail te sturen aan info@agrimarkt.nl of door middel van schriftelijk verzoek ter attentie van Agrimarkt BV, Postbus 404, 4460 AV Goes. Agrimarkt zal na ontvangst van verzoek de afbeelding van Facebook en haar online bronnen verwijderen.
 • De uitslag is bindend en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.