Verschrikkelijke Ikke3

 

 

 

SPAAR ALLE 84 VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 SPELKAARTEN

Bij iedere €10,- aan boodschappen* én bij speciale actieproducten ontvang je een zakje met twee kaarten.

Met de kaarten kun je leuke spelletjes spelen. Wil je weten hoe? Kijk dan bij de uitleg in het verzamelalbum of klik hier.

 

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 VERZAMELALBUM

 

Verzamel alle 84 kaarten in het unieke Verschrikkelijke Ikke 3 verzamelalbum. Het album staat boordevol spelletjes, leuke
weetjes over de spelers uit de nieuwste film en welke drie spellen je kunt spelen met de Verschrikkelijke Ikke 3 spelkaarten.

Het album is los te koop voor €2,49.

 

Wees er snel bij, want op=op!

 

 

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 BEKERS


In ieder zakje met twee Verschrikkelijke Ikke 3 spelkaarten zit ook een Minion punt. Plak deze sticker op de achterzijde van de spaarkaart. Volle kaart? Maak dan voor slechts €2,99 een keuze uit de zes supergave bekers met je
favoriete Verschrikkelijke Ikke figuurtje, die je er ook uit kunt halen!

 

Spaar ze allemaal!

 

Bevrijd de Minion en maak kans op 4 kaarten voor de officiële première van Verschrikkelijke Ikke 3 bij Pathé Arena in Amsterdam!

 

Vind de 4 codes in de winkels van Agrimarkt, scan deze met je mobiel, upload jouw Minionselfie op Facebook en maak kans op deze hoofdprijs óf andere prijzenpakketten!

Lees snel meer!

 

 

 


 

 

ACTIEVOORWAARDEN


• De zakjes met Verschrikkelijke Ikke 3 spelkaarten en een Minion punt worden verstrekt van 21 mei t/m 24 juni 2017. Inleveren van de spaarkaart voor de Verschrikkelijke Ikke 3 bekers kan t/m zaterdag 1 juli 2017.
• Voor deze actie geldt: OP=OP.
• Bij iedere €10,- aan boodschappen en bij actieproducten* ontvang je één zakje met 2 Verschrikkelijke Ikke 3 spelkaarten en een Minion punt.
• Tank je 10 liter of meer bij Agrisneltank? Dan heb je met jouw Agrisneltank bonusbon recht op één extra zakje Verschrikkelijke Ikke 3 spelkaarten + Minion punt**
• De punten voor de Verschrikkelijke Ikke 3 bekers kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld.
• Agrimarkt behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en de actie voortijdig te beëindigen.


* Statiegeld, postzegels, beltegoed, kansspelen, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding, tabak- en slijterijartikelen zijn uitgesloten van deze actie.
** De Agrisneltank bonusbon is alleen geldig tijdens de Verschrikkelijke Ikke 3 spaaractie. Lever jouw bonusbon in bij de kassa van Agrimarkt om één zakje Verschrikkelijke Ikke 3 spelkaarten + Minion punt te verkrijgen.

 

Voorwaarden voor deelname aan de Bevrijd de Minion actie vind je hier